top of page
  • TikTok
  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook

Група Туристична Українськ

Публічна·5 учасників

Привіт, народ! А що робити, коли шкільна програма здається зовсім слабенькою, щоб нормально скласти ЗНО чи вступити до нормального універу на бюджет? У мене молодший брат зараз у 10 класі, і ми вже бачимо, що в його школі з математики та англійської дають мінімум, а треба ж готуватися серйозно. Сама колись так мучилася після 9-го, бо думала, що все встигну сама, а вийшло — купа прогалин і стрес перед іспитами. Хтось уже стикався з таким і знайшов якийсь вихід?

7 переглядів
Арно Дориан
Арно Дориан
7 днів тому

Ой, як же я це розумію. У мене була схожа історія після 11-го закінчила звичайну школу, а потім на підготовчих курсах зрозуміла, наскільки відстала від рівня топових вступників. Довелося фактично з нуля наздоганяти. Зараз думаю, що якби тоді мала можливість паралельно брати якісь додаткові заняття без жорсткого графіка, було б легше. Знаю людей, які користувалися форматом вільний слухач https://school.ap.education/vilnyy-sluhach/ типу просто слухаєш потрібні предмети онлайн, в своєму темпі, без обов'язкових уроків щодня, і при цьому залишаєшся в рідній школі. Мені здається, це непоганий компроміс, коли хочеш більше знань, але не хочеш кидати все й переходити повністю на іншу систему. Особливо зручно, якщо живеш не в великому місті чи взагалі за кордоном.

Düzenlendi

Учасники

bottom of page